Зеленський відвідав позиції воїнів ЗСУ на Мелітопольському напрямку

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Запорізьку область побував у розташуваннях бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку. Про це 15 серпня повідомив Офіс глави держави.

Зеленський заслухав доповіді командирів про перебіг бойових дій, а також обговорив із військовими найбільш проблемні питання їхніх підрозділів.

"Військові наголошували на необхідності засобів радіоелектронної боротьби та фронтових систем ППО для протидії авіації та БПЛА противника. Також є потреба в безпілотниках, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій", - йдеться в повідомленні 

Також Володимир Зеленський розмістив у своєму телеграм-каналі відео зі своїх зустрічей з українськими захисниками.

"Сьогодні продовжили роботу та зустрічі з нашими захисниками на Мелітопольському напрямку. Відвідав 3-тю бригаду оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана. Бригада брала участь у бойових завданнях на території Донецької та Луганської областей, в оборонних боях за Харків, у звільненні сіл і селищ поблизу Харкова. Зараз воїни бригади ведуть наступальні дії на Запорізькому напрямку. Із командиром бригади обговорили найбільш проблемні питання", - пише голова держави.

"Передовий пункт управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.   Дякую за захист України на Оріхівському напрямку", - коментує відео президент. 

"118-та окрема механізована бригада серед тих бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку. Крок за кроком рішуче йдуть до необхідного результату", - пише Зеленський. 

 

"Розташування 47-ї окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку. Актуальні питання, рішення, перебіг бойових дій, потреби – обговорюємо й тримаємо все під контролем", - розповів голова держави.

Також він додав, що відвідав 117-ту окрему механізовану бригаду. "Бійці бригади виконують завдання на Оріхівському напрямку. Із кожним командиром докладно обговорюємо всі питання та потреби захисників", - резюмував Зеленський. 

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський у понеділок 14 серпня побував на командних пунктах декількох бригад у районі міста Соледара Донецької області.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті