Зеленський провів ставку Верховного Головнокомандувача: "Покровський напрямок - є рішення, щоб зміцнити позиції"

Доповіді щодо ефективності використання дронів українськими військовими та щодо Покровського напрямку прозвучали на Ставці Верховного Головнокомандувача, яку Президент України Володимир Зеленський провів 3 вересня. Про Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні 3 вересня.

"Сьогодні на Ставці були важливі доповіді щодо дронів - різних видів дронів, які застосовують наші Збройні Сили України, СБУ, ГУР. Ефективність застосування, пріоритети… Є досвід, який варто поширювати. Є й помилки, які треба виправити. Наші, українські, дрони мають бути на сто відсотків ефективними, бо це буквально означає, що Україна буде на сто відсотків ефективною на полі бою", - повідомив Зеленський.

Він зазначив, що також заслухав тривалу доповідь Головкома Сирського щодо фронту та операції в Курській області. 

"Покровський напрямок - є рішення, щоб зміцнити позиції. Активні дії на Курщині продовжують поповнювати обмінний фонд для нашої держави", - сказав Зеленський.

Раніше Зеленський розповів американському виданню про плани щодо Курської області: "Зараз вона нам потрібна".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті