Збито три ударні БПЛА за ніч. Ще один "шахед" та ракети не досягли своїх цілей через протидію РЕБ

Три ворожі ударні БПЛА було збито протягом минулої ночі силами ППО, усі - в Сумській області. Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ у Телеграм 23 вересня.

"У ніч на 23 вересня 2024 року в повітряному просторі України виявлено шість засобів повітряного нападу: дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та чотири ударні БПЛА типу "Shahed". В результаті бойової роботи протиповітряною обороною збито три ворожі БПЛА у Сумській області", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що решта повітряних цілей - один "шахед" та дві керовані авіаційні ракети - не досягли своїх цілей через активну протидію РЕБ Сил оборони України.

Раніше повідомлялось, що сили ППО уночі збили над Україною 71 з 80 "шахедів".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті