Збільшилась кількість загиблих внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг, одна людина залишається безвісти зниклою, розбір завалів триває

Кількість загиблих внаслідок нічної ракетної атаки на Кривий Ріг Збільшилась до трьох людей станом на 18:30, розбір завалів триває. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Телеграм 27 серпня.

"Вже троє загиблих через нічну ракетну атаку на Кривий Ріг. Безвісти зниклою залишається ще одна людина. Рятувальники продовжують працювати на місці трагедії", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що в місті понівечені 8 магазинів і кафе, 14 багатоповерхівок, та два десятки авто.

"З втратами і на Нікопольщині. У Марганецькій громаді загинув місцевий. За уточненою інформацією, йому 70 років. Там пошкоджені приватний будинок, 6 господарських споруд, легкова машина", - пише також Лисак.

У Мирівській, Покровській та Червоногригорівській громадах і Нікополі побиті інфраструктура, адмінбудівля, музей, дві оселі, лінії електропередач та газогін. Обійшлось без жертв і постраждалих. Загалом район пережив майже два десятки обстрілів. По населених пунктах росіяни гатили "Градами" та важкою артилерією. Цілили також безпілотниками.

Раніше повідомлялось, що рашисти ударили ракетою по цивільному обʼєкту у Кривому Розі, було відомо про двох загиблих.

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті