Заступника Шойгу Мізінцева зняли з посади - РосЗМІ

Заступника міністра оборони РФ Шойгу Михайла Мізінцева зняли з посади. Про це 27 квітня повідомило кілька Telegram-каналів, які пишуть про війну.

"Знято з посади заступника міністра оборони з МТЗ генерала Мізінцева, який призначений був на посаду після Булгакова", - заявили в Telegram-каналі "Рибарь".

Також про це повідомив і так званий "воєнкор" Олександр Сладков. Офіційно цю інформацію поки що не підтвердили. Так само пропагандисти не вказують причину звільнення.

Водночас "Рибар" заявив також про можливе зняття з посади й генерала Горшеніна, який свого часу обійняв посаду Мізінцева на чолі Національного центру управління обороною.

Нагадаємо, що Мізінцев не тільки відповідав за матеріально-технічне забезпечення російської армії, а й раніше очолював операцію в Сирії. Також саме він керував облогою Маріуполя і особисто віддавав накази бомбити пологовий будинок і драмтеатр.

Також нагадаємо, що на цю посаду "улюбленця путіна" призначили наприкінці вересня минулого року.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті