Запорізький зрадник Рогов звинуватив Україну в аномально високих цінах на бензин, яйця і цукор 

На непідконтрольній Україні території Запорізької області встановилися аномально високі ціни на ПММ, пасажирські перевезення, яйця і цукор. Цей факт визнав зрадник Батьківщини, один із представників окупаційної влади Володимир Рогов у себе в Телеграм. 

Він розповів, що запустив чат-бот, на який місцеві жителі можуть надсилати свої скарги на вартість і якість товарів і послуг. 

Судячи з посту колабораціоніста, скарг надійшло дуже багато. Рогов дізнався, що на окупованому Запоріжжі встановилися непомірно високі ціни на бензин і дизельне паливо, автобусні перевезення та яйця.

Але особливим одкровенням для Рогова стала вартість цукру. "Панове комерсанти з торговельних мереж, які торгують цукром за космічними цінами (100, 120 і навіть 160 рублів за кілограм), ви вважаєте, що в Запорізькій області живуть люди, які за рахунок власного зубожіння повинні зробити вас надбагатими олігархами, або ж ви просто втратили страх і совість?", - обурився він.

При цьому зрадник не захотів визнати, що ця ситуація пов'язана з російською окупацією. Він традиційно звинуватив у високих цінах Україну. "Вести бізнес у стилі політичного українства за принципом "Україна від слова вкрасти" нікому не дозволено", - пригрозив він продавцям, які вже понад два роки вимушено працюють за російськими законами.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті