Запорізьку АЕС контролюють мисливці та оленеводи з Якутії - Федоров

Запорізьку АЕС контролюють оленеводи та охоронці з Якутії, які не розуміють специфіки цього об'єкту. Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров у своєму телеграм-каналі.

За його даними, на території ЗАЕС розташована зброя та важка техніка окупантів. Також замість професійних атомщиків на об'єкті працюють некваліфіковані кадри.

"Не забезпечують норми експлуатації АЕС – повідомляється про вибух міни, який на щастя не пошкодив важливе обладнання. За таких умов на станції може щомиті трапитись справжня катастрофа. Тож рашисти щомиті готові героїчно відступати. Як повідомляє Центр національного спротиву, на ЗАЕС третій день складають списки з евакуації колаборатнів і окупантів", - розповів Іван Федоров.

Як повідомлялося раніше, на ЗАЕС біля 4-го енергоблоку вибухнула російська міна

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті