Заходу потрібно готуватися до тривалої агресивної політики росії - посол Латвії в НАТО

Західний світ, зокрема й Латвія, мають готуватися до тривалої агресивної політики росії. Про це заявив новий посол Латвії в НАТО, колишній посол у росії Маріс Рієкстіньш, - повідомляє Delfi.

За словами дипломата, останні події показують, що лідер російського режиму путін бачить вихід із ситуації в затягуванні війни на довгі роки.

За словами Рієкстіньша, така тактика ґрунтується на сподіваннях російського режиму на те, що Україна не протримається і в неї вичерпаються ресурси, що підтримка Заходу слабшатиме, а також на тому, що на виборах у деяких країнах можуть прийти до влади сили, менш схильні підтримувати Україну.

"Ми маємо готуватися до довгострокової агресивної політики росії", - сказав Рієкстіньш і наголосив, що доки путін перебуває при владі в росії, ця політика буде продовжуватися, і ми маємо бути готові протистояти їй.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті