Загинув військовослужбовець з Костянтинівки Артем Попік, який вважався зниклим безвісти 50 днів

Військовослужбовець з Костянтинівки Артем Попік, який вважався зниклим безвісти 50 днів, загинув біля села Стариця Чугуївського району Харківської області. Про це повідомили facebook-сторінка "Небесна варта. Незламні. Нескорені. Костянтинівська громада" та дружина загиблого Марина Попік у facebook 3 липня.

"Нажаль, дива не сталося. Небесну варту поповнив незламний та нескорений Артем Попік. Назавжди в пам'яті Костянтинівців", - сказано в повідомленні земляків. 

Дружина загиблого уточнила, що 50 днів Артем вважався зниклим безвісти, і зараз попереду - експертиза ДНК.

"Ось і все. Немає більше тебе, коханий. Як я молилася, щоб ти повернувся до нас живим та здоровим... Як вірила, що сила нашого кохання тебе збереже. Як я сподівалася, що нас омине це горе. Але дива не сталося, на жаль. Побратими казали правду, ти загинув ще у день свого офіційного зникнення безвісти. Боже, як я хотіла, аби вони помилялися. Але... Нещодавно з тієї посадки дістали тіла. При одному з них знайшли багато твоїх особистих речей - і військовий квиток, і жетон, і браслет mcgregor, який ми в Вінниці разом купляли. А ще була й та електронна цигарка, з якою я сфоткала останній раз, коли ми розмовляли. Я спілкувалася з хлопцями, які брали участь в операції по евакуації тіл. Вони кажуть, що по зовнішності тебе неможливо впізнати. 50 днів ти пролежав біля тієї Стариці. Тому слідчий все одно призначить процедуру впізнання по ДНК-експертизі, тільки потім мені тебе віддадуть, аби поховати", - пише Марина Попік.

У загиблого лишилась маленька донька Соломія. 

Раніше повідомлялось, що останки захисників з Луганщини Вадима Ігнатенка й Романа Саніна, яких вважали зниклими безвісти, ідентифікували за ДНК й поховали у червні

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті