Загиблі та поранені внаслідок російського удару у Запоріжжі - члени однієї родини

Загиблі та поранені внаслідок російського удару у Запоріжжі ввечері 2 вересня - члени однієї родини. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Повідомляється, що 2 вересня о 23:02 окупанти вдарили ракетою по готельному комплексу, в якому перебували люди. Потерпіла родина - жінка з сином загинули, а чоловік і донька поранені.

"Унаслідок вибуху загинула 38-річна жінка та її 8-річний син. Також з-під завалів деблокували її 43-річного чоловіка та 12-річну доньку. Обидва у тяжкому стані, їх госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у сбе в Телеграм вранці 3 вересня пише: "Переломи, опіки, травматичний шок - стан чоловіка та дівчинки, які були в зруйнованому російською ракетою готелі, важкий. 12-річна дівчинка має переломи кінцівок, поранення, опіки до 45 відсотків тіла, травматичний шок. Вона в реанімації, лікарі надають усю необхідну допомогу. Чоловік у стані середньої важкості - у хірургії з переломом грудини, осколковим пораненням правого стегна".

Як повідомлялося, у Запоріжжі 8-річний хлопчик та 38-річна жінка загинули внаслідок російського удару.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті