За минулу добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини, ще 5 поранено, зруйновано понад 30 житлових будинків

За минулу добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини і ще 5 поранили. Про це 4 жовтня повідомляє очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"За 3 жовтня росіяни вбили 2 жителів Донеччини: у Старій Миколаївці та Кремінній Балці. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення", - зазначив він.

Покровський район: у Курахівці пошкоджено адмінбудівлю, у Степанівці пошкоджено 2 будинки, в Успенівці пошкоджені 3 будинки і підприємство. У Покровську поранено 4 людини, пошкоджено 6 будинків, крамницю та виробниче приміщення.

Краматорський район: у Лимані пошкоджено будинок, крамницю і лінію електропередач; пошкоджено 2 будинки в Зарічному, 2 в Закітному і 1 у Торському. У Старій Миколаївці Іллінівської громади загинула людина, пошкоджено 2 об'єкти; ще 2 об'єкти пошкоджені у Клебан-Бику і 1 у Калиновому. У Костянтинівці пошкоджено 3 багатоповерхівки, у Новодмитрівці - господарчу споруду.

Бахмутський район: у Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, адмінбудівля і нежитлова споруда.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано ще 908 людей, у тому числі 92 дитини.

Поліція регіону зафіксувала 2057 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті