За довгим рублем: 13 педагогів із російської глибинки зомбуватимуть луганських школярів за програмою "Земський учитель"

Тринадцять педагогів із російської глибинки працюватимуть у школах окупованої Луганщини за програмою "Земський учитель". Про це місцевим журналістам повідомив "міністр освіти і науки ЛНР" Іван Кусов.

Він розповів, що на порталі проєкту "Земський учитель" було розміщено вакансії вчителів освітніх організацій "республіки". Йшлося про роботу в сільських школах і маленьких містах і селищах окупованої частини Луганської області. Як підйомні їм обіцяли виплатити мільйон рублів. 

Відгукнулися на цю пропозицію 219 осіб з усіх регіонів РФ.

"Переможцями стали 13 викладачів, які тепер працюватимуть у наших освітніх установах і передаватимуть знання нашому підростаючому поколінню", - повідомив "міністр".

Серед тих, хто працюватиме в "ЛНР" за проєктом "Земський учитель", - по двоє вчителів технології, історії, англійської мови, географії, двоє вчителів початкових класів, по одному викладачеві російської мови та літератури, математики й один учитель фізкультури.

 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті