За добу росіяни вбили ще трьох жителів Донеччини, 5 людей дістали поранення

За минулу добу росіяни вбили ще трьох жителів Донеччини, 5 людей дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін 9 вересня.

"За 8 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини - у Черкаському. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення", - зазначив глава області.

Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Покровський район: у Кураховому пошкоджено 12 будинків, у Гірнику - приватний будинок і багатоповерхівку, в Острівському - 3 будинки, ще 1 - у Ганнівці. У Покровську знищено 3 приватні будинки.

Краматорський район: у Торському Лиманської громади зруйновано будинок. В Іллінівській громаді пошкоджені 14 об'єктів: 10 в Іллінівці, 3 в Катеринівці і 1 у Плещіївці. У Костянтинівці пошкоджено промислову будівлю; також у громаді зруйновано будинок і пошкоджено 4 у Миколаївці, зруйновано будинок у Марковому, пошкоджено 5 будинків у Предтечиному і 3 у Віролюбівці.

Бахмутський район: у Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 2 промислові будівлі.

 Начальник ОВА також повідомив, що з лінії фронту за добу евакуйовано 2011 людей, у тому числі 210 дітей.

 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті