За добу росіяни вбили одного жителя Донеччини і ще 4 людини в області дістали поранення

За 30 липня росіяни вбили одного жителя Донеччини і ще 4 людини в області за добу дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін 31 липня.

"За 30 липня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — у Торецьку. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення.  Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи", - зазначив він.

Покровський район: у Мар'їнській громаді обстріляні Катеринівка, Костянтинівка і Антонівка. У Курахівці пошкоджено будинок. У Новогродівці пошкоджено 4 багатоповерхівки, 8 приватних будинків, 7 гаражів і 3 автівки. У Гродівці КАБами та артилерією пошкоджено 15 приватних будинків, двоповерхівку, 4 крамниці, адмінбудівлю і кав'ярню.

Краматорський район: у Лимані пошкоджено 3 будинки. У Костянтинівській громаді поранено людину у Миколаївці, пошкоджено 2 будинки і лінію електропередач у Віролюбівці. В Іллінці пошкоджено 4 об'єкти.

Бахмутський район: у Торецьку 1 людина загинула і 3 поранено, пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і нежитлове приміщення. У Сіверську пошкоджено 2 будинки.

Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 450 людей, у тому числі 30 дітей.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті