За добу на Харківщині двоє загиблих внаслідок ворожих обстрілів - ОВА

У ніч проти неділі російська армія обстріляла Ківшарівку Куп'янського району Харківської області. Про це повідомив начальник ОВА Олег Синєгубов.

"Внаслідок обстрілу горіло сміття, пошкоджені будівля ліцею та школа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги. Загинула 73-річна жінка", - написав Синєгубов у телеграм-каналі.

Він повідомив, що нічні ворожі обстріли спровокували пожежі в Малинівці (горіла трава), Боровій (горів гараж), Скрипаях (горів ліс на площі 1,5 га, хвойна лісова підстилка на площі 8 га і трава). Внаслідок недільного ранкового обстрілу Куп'янська пошкоджено будинок, без постраждалих.

Крім того, минулої доби ворожих обстрілів зазнали, зокрема, Старовірівка (горіло 7 приватних будинків, 7 автомобілів і трава на площі 3 га, з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло 81-річної жінки, постраждали 5 осіб, у тому числі дитина, пошкоджено ще 10 будинків), Новоосинове (горіли 2 господарські будівлі, конструктивні елементи 2-х зруйнованих будинків та трава на площі 1,5 га, поранена 18-річна дівчина, від госпіталізації відмовилася), Вище Солоне (горіли приватні будинки, постраждала жінка від госпіталізації відмовилася) та Мала Данилівка (горів двоповерховий приватний будинок, ще 13 будинків та 3 автомобілі пошкоджено, постраждали 5 осіб).

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті