За чотири дні до початку виборів президента РФ у "ДНР" уже намалювали 30% явки "виборців" 

У "ДНР" заявили, що явка "виборців" на достроковому голосуванні на виборах президента РФ перевищила 30 відсотків. Такі цифри озвучив "голова регіонального виборчкому" Володимир Висоцький.

"Явка на сьогоднішній день, 11 березня 2024 року, склала 30,42%...", - сказав він, зазначивши, що у "виборчкомі" підрахували всіх, хто прийшов на "вибори", починаючи з 25 лютого. 

Як повідомлялося раніше, голосування на незаконних для окупованих територій України виборах президента РФ заплановано з 15 до 17 березня, проте в "ДНР" "дострокове голосування" почалося ще 25 лютого. З 10 березня "члени виборчих комісій" ходять із переносними урнами по домівках і квартирах. 

 

Статті

Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Луганськ
09.09.2024
17:02

Правда і міф про російську гуманітарку. Луганський щоденник

Може, це жорстоко, але часто виходило, що допомогу отримував той, хто міг про неї написати та попросити, хто мав доступ до соціальних мереж, хто був наполегливий. Зрозуміло, що люди похилого віку до цієї категорії не належать.
Донбас
08.09.2024
17:44

У «ДНР» замислилися: як пояснити людям, за що їм усе це. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня окупаційна влада Донбасу визнала, що жителі «ДНР/ЛНР», особливо окупованих після 2022 року районів, м'яко кажучи, не повною мірою відчувають радість «визволення» і приходу «русского мира». На них не діє міф про те, що десять років...
Всі статті