За 15 липня росіяни поранили 8 жителів Донеччини - Філашкін

За 15 липня росіяни поранили 8 жителів Донеччини.  Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін 16 липня.

"За 15 липня росіяни поранили 8 жителів Донеччини: 5 у Лимані, 2 у Часовому Яру, 1 в Іллінці", - зазначив він.

У Покровському  районі: в Іллінці Мар'їнської громади поранено людину. Обстріляні околиці Ганнівки, Гірника і Степанівки Курахівської громади. Пошкоджено 2 багатоповерхівки в Українську Селидівської громади. У Миколаївці Новогродівської громади пошкоджено будинок.

У Краматорському районі - у Лимані поранено 5 людей, пошкоджено 3 крамниці, підприємство і будинок. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район: у Часовоярській громаді 2 людини поранені, пошкоджені 4 приватні будинки, багатоповерхівка і 2 нежитлові приміщення. У Торецьку пошкоджено 6 інфраструктурних об'єктів.

Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 322 людини, у тому числі 35 дітей.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті