Z-«воєнкор» скаржиться, що успішне просування ЗС РФ на Покровському напрямку сточує наступаюче угруповання «під нуль»

На перший погляд, успішне просування російського окупаційного корпусу на Покровському напрямку може обернутися повним знищення наступального угруповання ЗС РФ. Такі побоювання висловлює автор ТК «Філолог у засідці». 

«Противник фіксує істотне скорочення чисельності наших атакувальних сил і кількості задіяної бронетехніки», - журиться він. 

«За всіх обвалів оборони противника на цілій низці ділянок зі, здавалося б, успішними просуваннями наших військ, противник, зі свого боку, досить успішно вирішує завдання фізичного вибивання наших атакувальних сил і засобів, аж до сточування бойового складу і бронетехніки штурмових підрозділів під нуль», - визнає “Філолог”.

Досягнутий оперативний успіх на Покровському напрямку ризикує бути знівельований критичним виснаженням нашого угруповання, що наступає, - побоюється він.  

Як приклад він наводить ситуацію з операторами БПЛА, яких терміново відправляють у штурмову піхоту.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті