З Рязані, Пскова і Чечні: прикордонники на Луганщині взяли полонених, відбивши штурм окупантів

На Луганщині прикордонники бригади Гвардії наступу "Помста" відбили штурм росіян і взяли полонених. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 1 лютого.

"Серед полонених: мобілізований з Рязані, контрактник – командир відділення – із Пскова, а також "заробітчанин" з Грозного - чеченець, який кілька місяців тому підписав контракт на рік задля заробітку", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що перші двоє окупантів потрапили в полон під час штурму позицій прикордонників на Луганщині. 

"Загарбників було 7-8 осіб. Здався один, сказав, що є друг, який теж вийшов через певний час. А четверо десь там поки "крутяться". Їжі нема, і рано чи пізно вони або замерзнуть, або здадуться", - цитуються в повідомленні слова бійця на псевдо "Удав".

Зазначається, що чеченець намагався заховатися на території Донеччини, але в пошуках безпечного укриття потрапив до рук прикордонників.

Раніше повідомлялось, що з російського полону повернулись луганські прикордонники, які вважалися зниклими безвісти майже 2 роки.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті