"Z-пропагандисти" здали на "підвал" дівчину в окупованому Бердянську за українську фразу

"Z-пропагандисти" самовикриваються в геноциді українців на окупованих територіях. Одну з таких історій з окупованого Бердянська було розказано в прямому ефірі, - повідомив блогер Денис Казанський.

"Російський Z-блогер Кирило Федоров разом із другом смакує історію про те, як вони здали на підвал дівчину з Бердянська, яка працювала на заправці і поговорила з ними українською мовою. Вся її вина полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу "прикладайте картку"", - коментує відео блогер.

"Те, що російські Z-патріоти знаходять особливе задоволення в тому, щоб мучити беззахисних жінок - давно не секрет. Це вони і в Росії регулярно роблять. Головне в цих словах те, що вони доводять - на окупованих територіях України відбувається геноцид. Окупанти переслідують і мучать людей навіть не за вчинки чи політичні погляди, а просто за сам факт належності до українського народу. Говориш українською, є українцем - ось такі садисти заберуть тебе на підвал, катуватимуть і радісно вихвалятимуться цим на своїх стрімах, знаючи, що в Росії їм за це нічого не буде. Комусь ще потрібні докази, що геноцид у Бучі, Ізюмі, Херсоні - не фейк? Просто дивіться російських Z-патріотів. Вони самі в усьому охоче зізнаються", - зазначив Казанський.

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті