З Мирноградської громади евакуювали всіх неповнолітніх, які стояли на обліку міськради на початок примусової евакуації. Робота з виявлення таких дітей триває

Усіх дітей, які стояли на обліку Мирноградської міськради на початок примусової евакуації, з громади евакуйовано. Про це  повідомив в. о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк журналістам телебачення "КАПРІ" 7 вересня.

"Протягом доби здійснювались заходи по виявленню дітей, додатково виявлено 5 неповнолітніх. Всі вони були евакуйовані", - сказав Третяк.

За його словами, діти, яких правоохоронці разом з представниками місцевої влади виявляють наразі, можуть бути переміщеними з інших громад і не зареєстрованими. Робота з виявлення таких дітей триває далі.

Загалом у Мирноградській громаді станом на 7 вересня лишається 2037 людей.

Раніше повідомлялось, що з 25 населених пунктів Куп'янського району залишилось примусово евакуювати ще близько 245 дітей.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті