З Кремля знову лякають "заходами у відповідь для стримування НАТО"

Від РФ будуть потрібні рішення для стримування НАТО. Так прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував підсумки саміту альянсу, - пише урядова "Российская газета".

Зокрема, Пєсков вказав на рішення, ухвалене в НАТО, щодо створення логістичних хабів у причорноморських містах, щодо відкриття додаткових точок у Європі.

"Ми бачимо, що фактично військова інфраструктура НАТО постійно, поступально рухається в бік наших кордонів", - сказав Пєсков. І додав, що це, зі свого боку, зобов'язує РФ глибоко аналізувати ухвалені рішення, текст декларації.

"Це все вимагатиме від нас продуманих, скоординованих, ефективних заходів у відповідь для стримування НАТО, для контрстримування НАТО", - сказав Пєсков.

Як повідомлялося, Медведєв закликає "зробити все для зникнення України і НАТО".

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті