Єрмак закликав "всіх дотичних" відреагувати на інформацію про повернення в Римську оперу росіянки Нетребко, яка у 2014 році в Донецьку тримала прапор "новоросії"

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак закликав "всіх дотичних і наших союзників" відреагувати на новину російських ЗМІ про те, що російська оперна співачка Анна Нетребко повернеться на сцену Римської опери. Відповідний пост Єрмак опублікував у своєму Телеграм-каналі 2 серпня.

"Доволі дивні новини. Російська сопрано Анна Нетребко повернеться на сцену Римської опери. Це та культурна діячка, яка в 2012 році була довіреним обличчям на виборах путіна, у 2014 приїздила в Донецьк і тримала прапор "новоросії". Була слугою режиму. І раптом вона повертається на сцену Європи", - написав Єрмак. 

Він підкреслив, що зараз дуже важливо, щоб російські діячі не мали можливості заробляти гроші в цивілізованому світі та продовжувати нести російську культуру в Європу та на Захід, поки росія вбиває наших людей, викрадає дітей і вбиває їх ракетами. 

"Нетребко не має виступати в Європі. Єдине місце для неї та їй подібним зараз хіба опера в москві. Закликаю всіх дотичних і наших союзників відреагувати", - написав Єрмак.

Раніше повідомлялось, що в Таллінні скасували виступ російської оперної співачки Нетребко у листопаді минулого року.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті