Єрмак і Сибіга провели зустріч з міністром закордонних справ Китаю

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провели зустріч з міністром закордонних справ КНР Ван Ї на полях Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку. Про це з посиланням на Сибігу повідомили на сайті МЗС України 26 вересня.

"Разом з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком провели зустріч з міністром закордонних справ Китайської Народної Республіки Ван Ї. Подякували Китаю за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Зосередилися на подальших кроках на шляху розвитку двосторонніх відносин та торгівлі. Обговорили плани щодо подальших контактів на найвищому рівні", - цитуються слова Сибіги.

Зазначається, що він та Єрмак також "поінформували міністра Ван Ї про зусилля України з імплементації Формули миру та обмінялися думками щодо принципів досягнення всеосяжного, справедливого і тривалого миру для України на основі Статуту ООН".

Раніше повідомлялось, що президенти України й США Володимир Зеленський і Джо Байден провели зустріч на полях Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті