Вже другий засуджений екс-мер російського Владивостока вирушить на війну проти України

У Росії колишній глава Владивостока Ігор Пушкарьов підписав контракт із міноборони і незабаром вирушить на війну проти України, - пишуть росЗМІ.

«Так, дійсно контракт підписано. Решта без коментарів», - повідомив РБК адвокат Пушкарьова.

У 2019 році Пушкарьова засудили до 15 років колонії суворого режиму і 500 млн руб. штрафу за зловживання посадовими повноваженнями та отримання хабара під час укладення контрактів на закупівлю будматеріалів.

Раніше ще один колишній очільник Владивостока Олег Гуменюк (керував містом із квітня 2019-го до травня 2021 року), засуджений до 12 років позбавлення волі за хабарництво, також раніше уклав контракт із міністерством оборони РФ і зараз перебуває на війні.

Пропагандисти нагадали, що цієї весни в Росії ухвалили закон про звільнення від кримінальної відповідальності осіб, які вчинили злочин або відбувають покарання, у разі вступу їх на військову службу в період мобілізації або воєнного часу за призовом або під час укладення контракту.

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті