"Вирішив померти на рідній землі, без чужої крові на руках". У РФ солдат-строковик наклав на себе руки, коли дізнався про "ротацію" на війну проти України

Російський-солдат строкової служби Сергій Гридін наклав на себе руки, коли дізнався, що його включили до списків для відправки на війну проти України. Про це повідомляє ТК "Мобілізація".

10 лютого товариші по службі знайшли двадцятирічного Сергія повішеним на ремені. За нього була передсмертна записка. товариші по службі встигли її сфотографувати перш, ніж командири вилучили цей лист. Пізніше виявилося, що у матеріалах перевірки передсмертна записка відсутня.

У ній Сергій повідомив, що його "вписали у ротацію на Україну", звідки живим із його роти ще ніхто не повертався. Після прохання не відправляти його в зону бойових дій, солдат зазнав приниження та знущань з боку командування.

"Тому я вирішив померти тут, на рідній землі, без чужої крові на руках", - написав Сергій.

Як повідомлялося раніше, російська влада цинічно бреше, що не відправляє на війну проти України солдат термінової служби

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті