ЗСУ продовжують завдавати втрат рашистам у Луганській області - Гайдай

Українські захисники продовжують наносити втрати окупанту на території Луганщини, не дивлячись на заяви рашистів про повний контроль над областю. Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі марафону Freedom.

"Невелика частина Луганщини тримається завдяки нашим Збройним Силам. Як ми вже пам'ятаємо, більше тижня тому шойгу відзвітував, що Луганщина повністю під контролем РФ. І ось на цій контрольованій, зі слів шойгу, території постійно гинуть солдати. Наші збройні Сили знищують техніку рашистів. І це ті факти, які шойгу приховує від путіна, насправді. Що стосується глибокого тилу, то наші Збройні Сили нанесли достатньо серйозних ударів, зруйновано кілька складів, командний центр. Це дуже відчутно. Ми нещодавно дивилися один західний сайт, де за допомогою тепловізорів показують навіть температуру в зоні бойових дій. Сьогодні вона суттєво знизилась. Це говорить про те, що кількість обстрілів з боку росіян зменшилася. І зменшились ці обстріли завдяки тому, що наші воїни поцілили в склади і зруйнували усю логістику", - розповів Сергій Гайдай.

Як повідомлялося раніше, рашисти не залишають спроб захопити усю Луганську область

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті