ЗСУ відбили ворожий наступ в районі Авдіївки - Генштаб ЗСУ

Противник намагався наступати в напрямках Авдіївки, Красногорівки та Великої Новосілки, але зазнав втрат та відійшов. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках, окрім обстрілів по лінії зіткнення, ворог завдав авіаудару неподалік Новоандріївки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ворожа розвідка боєм у напрямках Водяного та Пісків завершилась втратами та відступом. Противник намагався наступати в напрямках Авдіївки, Красногорівки та Великої Новосілки. 

"Зазнав втрат та відійшов", - відмічають в Генштабі.

Як повідомлялось раніше, в Інституті вивчення війни (ISW) прогнозуються, що російські сили можуть створити умови для поновлення наступальних операцій у напрямку Харкова та Авдіївки.

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті