Ворог пошкодив чисельні об’єкти енергетики на території Сумщини - "Сумиобленерго"

Окрім загальної ситуації в Україні, ворог пошкодив чисельні об’єкти енергетики на території Сумщини. Про це у Телеграм 26 серпня повідомляє АТ "Сумиобленерго".

"Без розподілу електроенергії внаслідок збройної агресії рф станом на 10 годину 26 серпня - понад 34 тисячі точок обліку споживачів (це 213 населених пунктів, 19 із них частково). Найбільше постраждали від військової агресії росіян енергетичні об’єкти в Глухівській, Білопільській, Середино-Будській, Ямпільській,  Великописарівській, Сумській,  Краснопільській, Путивльській громадах", - йдеться у повідомленні.

"Наші фахівці роблять усе, щоб повернути світло в кожну оселю. Однак на деякі ділянки виїзди є небезпечними для життя й не здійснюються без погодження з військовими та органами місцевого самоврядування. Як тільки такі дозволи з’являються, наші люди їдуть і відновлюють розподіл електроенергії", - зазначають в АТ.

Додається, що також під час повітряних тривог будь-які роботи на об’єктах енергетики не проводяться через високий ризик ударів зі сторони РФ. "Наш персонал і персонал НЕК "Укренерго" знаходиться в укриттях, адже життя та здоров’я людей - понад усе!", - підкреслюють в обленерго.

"Загалом на території Сумщини разом із введеними екстреними відключеннями, зараз понад 246 тисяч точок обліку споживачів тимчасово без електроенергії", - констатували в АТ.

Як повідомлялося, Україна знаходиться під масованою атакою російських ракет та безпілотників

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті