«Волгоградський канібал» не досидів свої 25 років колонії і став ветераном "СВО"

«Волгоградський канібал» Дмитро Малишев, засуджений за жорстоке вбивство, повернувся із зони проведення “СВО” в рідне село. Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами голови Рахінського сільського поселення Федора Кадовби, приїзд окупанта пов'язаний з отриманим пораненням. Малишев після одужання знову збирається продовжити воювати проти України.

Контракт із Міноборони Дмитро Малишев підписав восени 2023 року, перебуваючи в колонії, де перебував із 2014 року. Свій термін - 25 років позбавлення волі - він отримав за те, що забив цвяхододером свого товариша по чарці. Після вбивства Малишев вирізав серце жертви, приготував його з овочами і з'їв. Свої дії він знімав на відео. 

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті