Військова прокуратура РФ затвердила обвинувачення проти генерала Попова і направила його до суду. Не Запорізького

Російська ГПУ затвердила обвинувачення проти колишнього командувача 58-ю армією, генерал-майора Івана Попова, і направила його до суду в Тамбов для розгляду по суті. Про це повідомив адвокат Сергій Буйновський, пише ТАСС.

«Сьогодні ми отримали обвинувальний висновок, затверджений заступником головного військового прокурора Сергієм Зареєвим, найближчим часом справу буде скеровано до Тамбовського гарнізонного суду для її розгляду по суті», - заявив Буйновський.

Адвокат додав, що його підзахисний просив перевести розгляд обвинувачення по суті до так званого «Запорізького гарнізонного військового суду», і послався при цьому на 47-му статтю конституції Росії.

Раніше слідство позбавило прогулянок Попова, який перебуває під домашнім арештом за обвинуваченням у шахрайстві та службовому підробленні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті