Внаслідок масованої повітряної атаки РФ 26 серпня загинули семеро людей, ще 47 дістали поранення - ДСНС

В Україні внаслідок масованої повітряної атаки російських військ 26 серпня загинули семеро людей, ще 47 громадян дістали травми та поранення, серед них – четверо дітей. Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила у Фейсбук. 

«Загалом внаслідок атаки по Україні загинуло 7 людей (з яких 2 померли у лікарні) та 47 постраждало, у тому числі 4 дітей 2014, 2017 та 2024 р.н.», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС поінформували, що станом на цей час роботи після масованого удару завершені на всіх локаціях.

Зокрема, завершений і розбір аварійних будівельних конструкцій пошкодженого п’ятиповерхового житлового будинку в Луцьку.

Рятувальники за день ліквідували 22 пожежі, врятували двох людей.

Усього до ліквідації наслідків ворожих обстрілів залучені були близько 740 працівників ДСНС і 176 одиниць техніки.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що  26 серпня російська армія випустила по території України щонайменше 127 ракет і 109 дронів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті