Влада приморських районів окупованої частини Донецької області поспішила заявити про готовність реалізовувати ще не ухвалену Кремлем Стратегії розвитку Приазов'я

Окупаційна влада Новоазовського району Донецької області заявила про готовність брати участь у реалізації ще не ухваленої Кремлем Стратегії розвитку Приазов'я до 2040 року. Про це місцевим журналістам розповів глава округу Василь Овчаров.

Раніше Путін доручив уряду РФ затвердити цей документ. 

На окупованому Донбасі поспішили вкотре заявили про свою лояльність керівництву країни-агресора. "Для нас ця стратегія з розвитку Приазов'я дуже необхідна. У ній, наскільки я знаю, два напрямки - це, безумовно, оздоровлення Азовського моря, а друге - це розвиток туризму і формування Азово-Чорноморського туристичного кластера", - запевнив Овчаров.

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті