Відсутність зв'язку в Луганську пояснили "перевантаженням мережі". Раніше Пасічник заявляв, що наявність мобільного інтернету пов'язана з прильотами ракет

Так званий «міністр цифрового розвитку і зв'язку ЛНР» Андрій Єршов пояснив відсутність мобільного зв'язку в окупованому Луганську після прильоту 7 червня «перевантаженням мережі». Про це пише «офіційне» окупаційне медіа.  

«Ви ж розумієте, що всі одразу почали дзвонити після відомих подій, навантаження значно зросло на мережі, скоро все відновиться», - цитуються в повідомленні слова Єршова.

«Я ось уже зміг додзвонитися щойно», - додав «міністр».

При цьому раніше очолюване Єршовим «міністерство» повідомляло, що ввімкнення мобільного інтернету в «республіці» буває можливим тільки після переговорів із силовими відомствами, оскільки місцеві жителі за наявності якісного зв'язку «зливають» позиції окупантів.

Як писав «ОстроВ», у грудні 2023 року ватажок «республіки» Леонід Пасічник заявляв таке: "Навесні цього року ми робили спроби увімкнути мобільний інтернет, але так збіглося, що почали прилітати відразу ракети, ми пов'язували це з роботою мобільного інтернету. Зараз ...переговори ведуться із силовиками з цього питання, максимально важлива позиція міноборони".

Раніше з Луганська повідомлялося про приліт на нафтобазу: окупанти нарахували шість ракет ATACMS, клуби диму бачить усе місто.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті