Від G-8 до ганьби у КНДР: делегацію путінських міністрів вигнали із зала для переговорів

Північнокорейський чиновник вигнав із залу засідань міністрів уряду РФ, які поквапилися зайняти приміщення до того, як туди увійшов лідер КНДР Кім Чен Ин. Кадри інциденту потрапили на пряму трансляцію, яку вели ЗМІ Північної Кореї, - пише The Moscow Time 19 червня.

Першим до зали входить міністр закордонних справ Сергій Лавров і охає від втоми, сідаючи за стіл, після чого нарікає, що чимось забруднився. Поруч із Лавровим сідають перший віце-прем'єр Денис Мантуров і віце-прем'єр Віталій Савельєв. На кадрах трансляції також видно віце-прем'єра Олександра Новака, міністра оборони Андрія Бєлоусова, міністра охорони здоров'я Михайла Мурашка і главу Роскосмосу Юрія Борисова.

"Вийдіть у хол", - незабаром командує російським міністрам північнокорейський чиновник, який перебуває за кадром.

"А навіщо ми сюди зайшли? Ви б одразу попередили..." - дивується у відповідь чиновник з урядової свити. 

"Спочатку увійде наш керівник" - пояснює північнокорейський чиновник.

На цих словах трансляція переривається, після чого йдуть кадри порожнього залу засідань, у якому трохи пізніше починаються російсько-корейські переговори в розширеному складі на чолі з Володимиром Путіним і Кім Чен Ином.

"За 10 років Росія пройшла шлях від члена Великої Вісімки до ізгоя, якого принижують навіть у КНДР", - поментую відео український блогер Денис Казанський.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті