Верховний головнокомандувач провів ставку у Сумській області

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача під час робочої поїздки у Сумську область 4 жовтня. Про це Зеленський повідомив в Телеграм. 

"Сьогодні - Сумщина, робота в регіоні. Провів тут засідання Ставки. Головне питання - захист нашої інфраструктури, нашої енергетики – робота ППО. Була доповідь наших військових - Повітряні сили, командування "Схід", також доповідь міністра енергетики", - повідомив Президент України. 

За його словами, в засідання взяли участь представники державних енергокомпаній, керівники всієї вертикалі між Урядом та громадами. 

"Є рішення, щоб підтримати регіон, окремо ще будуть наради по енергетиці Сумщини, інших наших прикордонних областей. Перед зимою найголовніше - це резерв міцності. Я дякую всім, хто в Україні, з Україною, хто бореться і працює заради нашої держави, хто навчає наших дітей, хто береже нашу українську культуру", - сказав також Зеленський. 

Раніше повідомлялось, що Зеленський у Сумській області заслухав доповідь командира 82-ї бригади й відзначив бійців, які беруть участь у Курській операції.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті