Ватажок «ДНР» розпорядився за «республіканські» гроші підтримувати міжнаціональний мир і злагоду

Ватажок «ДНР» Денис Пушилін затвердив план заходів щодо реалізації у 2024-2025 роках Стратегії державної національної політики. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зазначається, що він складається з 10 розділів. «До нього включено заходи щодо забезпечення соціально-економічних умов, рівноправності громадян і реалізації їхніх конституційних прав, міжнаціонального миру та злагоди, сприяння етнокультурному та духовному розвитку народів РФ, які мешкають у республіці, збереженню й підтримці російської мови та інше», - ідеться в повідомленні.

Місцевим окупаційним адміністраціям доручено самим розробити «муніципальні плани заходів».

Гроші на реалізацію цього плану будуть виділятися з «республіканського» бюджету і позабюджетних джерел.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті