У Запорізькій та Херсонській областях підтвердилося знищення рашистів: майже сотня "200"-х – Генштаб

Підтверджено ліквідацію особового складу окупантів у Херсонській і Запорізькій областях 17 листопада. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 19 листопада.

"Підтверджено вогневе ураження місця скупчення живої сили окупантів 17 листопада, у населеному пункті Михайлівка на тимчасово зайнятій території Запорізької області, – сказано в повідомленні. – Відомо, що втрати противника склали понад 30 осіб пораненими та загиблими".

Підкреслюється, що також, за уточненою інформацією, в результаті вогневого ураження Силами оборони району зосередження ворога поблизу Михайлівка Скадовського району Херсонської області, 17 листопада втрати загарбників склали близько 60 осіб загиблими.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили склад боєприпасів противника", – сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що українські захисники ліквідували ще 420 окупантів.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті