До Татарстану почали приходити труни із загиблими в Україні найманцями "добровольчих батальйонів"

До Татарстану почали приходити труни із загиблими в Україні найманцями так званих "добровольчих батальйонів". Про це пишуть регіональні ЗМІ.

Зазначається, що 18-19 вересня поховали двох учасників батальйону "Алга" та одного окупанта з "БАРСу". Похорон відбувся у Бугульмінському, Леніногірському та Пєстрочинському районах республіки.

Раніше під Казанню попрощалися ще з одним учасником іменного батальйону з Татарстану "Алга" – священиком Анатолієм Григор'євим.

На 20 вересня у відкритому доступі немає точних даних про втрати у військовій спецоперації в Україні.

Як повідомлялося раніше, на тлі дефіциту живої сили ЗС РФ на українському фронті всі керівники російських регіонів отримали "звернення міністра оборони", в якому їм наказано сформувати військові підрозділи для їхнього подальшого відправлення на війну проти України. У пропагандистських цілях цим з'єднанням присвоюються, які пов'язують їх із місцем формування: "Амур", "Об", "Тигр" і так далі. Назвати ці батальйони "добровольчими" можна дуже умовно, тому що в них вступають за велику матеріальну винагороду. Влада регіону забезпечує "добровольців" усім необхідним спорядженням, екіпіруванням та обладнанням. За підписання контракту найманцями з регіональних бюджетів виплачують від 200 до 300 тисяч рублів премії. У іменні батальйони охоче записують чоловіків до 60 років.

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті