У Ростовській області дитсадівців привели до військової частини, прийняли в «Юнармію», а учасники «СВО» подарували їм макет знищеного Бахмута

У Ростовській області дошкільнят прийняли до «Юнармії» і влаштували їм зустріч з учасниками війни проти України. Про це повідомляють опозиційні роспабліки 20 жовтня.

Дітям показали макет Бахмута зі зруйнованими будинками.

«Зустріч дітей із дитячого садка «Веселка» з військовими відбулася на території військової частини в Південному військовому окрузі, центральне місце в ній посіла «церемонія посвяти до лав юних патріотів вихованців дитячих садочків “Веселка”», - ідеться в повідомленні.

Дитсадівці виступили перед командуванням РЕБ та іншими юнармійцями, їм провели екскурсію частиною та інсталяцією «партизанського села». 

«Командування військової частини подарувало дитячому садочку для музею ВВВ макет «одного дня СВО». Його зробив діючий військовослужбовець, на ньому зображено «визволення Бахмута» - руїни міста з танками, БМП і солдатами на вулицях», - повідомляють у соцмережах.

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті