Заступник міністра спорту РФ запропонував створити футбольну лігу "дружніх" окупованих територій

Заступник міністра спорту Одеси Байсултанов РФ запропонував створити футбольну лігу окупованих росією територій. Про це він сказав на нараді у тимчасово непідконтрольному Донецьку, повідомляють місцеві ЗМІ.

За його словами, це буде ліга "дружніх республік".

"До складу учасників турніру увійдуть ДНР, ЛНР, Херсон, Запоріжжя, Абхазія, Південна Осетія, Крим", – заявив заступник міністра спорту РФ Одес Байсултанов. З незрозумілої причини до "дружніх республік" він відніс "команди вузів Російської Федерації".

Чиновник країни-агресора чітко дав зрозуміти, що статус цієї "футбольної ліги" дорівнюватиме нулю.

За його словами, вона не буде входитиме до структури Російського футбольного союзу, який є членом ФІФА та УЄФА.

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті