В результате российской агрессии в Украине за сутки погибли 11 мирных жителей

За даними обласних військових адміністрацій, внаслідок збройної агресії РФ упродовж минулої доби, 26 вересня, в Україні загинули 11 цивільних осіб, 25 поранено. Про це в Телеграмі повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Згідно з опублікованою ним інфографікою, впродовж 26 вересня в Україні внаслідок агресії рф у Харківській області вісім цивільних загинули, шестеро зазнали поранень, у Донецькій області - троє загиблих і 13 поранених, у Дніпропетровській - шість поранених.

Як повідомлялося, раніше Тимошенко поінформував, що п'ятеро людей госпіталізовані через ракетний обстріл російськими військами Куп'янська Харківської області.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті