Внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва пошкоджено головний корпус університету та 27 будинків

У Миколаєві від нічного ракетного удару постраждало майже 30 житлових будинків, головний корпус університету та знищено автопарк. Про це повідомив у Телеграмі міський голова Олександр Сєнкевич 17 серпня.

"Сьогодні Миколаїв зазнав потужних обстрілів близько 2:00 ночі. У Центральному районі пошкоджень зазнали Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, де розірвалось дві ракети С-300. У закладі пошкоджені стіни, вилетіли вікна, двері, зруйновані стеля та внутрішнє оздоблення. Також від обстрілів постраждало 27 житлових будинків. У них загалом вилетіло 154 вікна. У трьох будинках повністю зруйнований дах, в одинадцяти - пошкоджений частково", - написав Сенкевич.

Також, за його словами, у Корабельному районі під обстріл потрапило приватне підприємство. Там знищений автопарк. Ударною хвилею та уламками пошкоджень зазнали п'ять приватних будинків.

"На місцях працюють ремонтні бригади, вони відновлюють усі комунікації. Комунальники прибирають наслідки обстрілів із громадських місць. Фахівці адміністрацій районів видають жителям плівку, ОСБ-плити та брезент", - написав мер Миколаєва.

Як повідомлялось раніше, рашисти вдарили по Чорноморському університету у Миколаєві.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті