В окупованому Сватовому спалили будинок судді-колаборанта Акіньшина

Партизани спалили будинок судді-колаборанта Дмитра Акіньшина у Сватовому на Луганщині. Відповідне відео, зняте "Українськими силами спротиву", опублікував журналіст Андрій Цаплієнко у Телеграм 13 серпня.

"Зʼявилося відео атаки в місті Сватове на будинок судді-колаборанта так званого "Сватівського районного суду ЛНР" Дмитра Акіньшина. Він до вторгнення працював у нині окупованому Сватовому адвокатом", - сказано в повідомленні.

Відповідальність за підпал будинку взяли на себе так звані "Українські сили спротиву" на окупованих територіях, які називають це "останнім попередженням" колаборантам. 

Зазначається, що Акіньшин відбувся легким переляком, проте "Спротив" заявив, що має намір продовжувати атаки на колаборантів по всій окупованій території. 

Раніше повідомлялось, що партизани паралізували логістику окупантів по всій Луганщині: десятки ворожих вантажівок не доїхали до пункту призначення.

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті