В окупованому Маріуполі назріває бунт мігрантів: вони не отримують грошей вже 6-7 місяців

В окупованому Маріуполі назріває бунт мігрантів: вони не отримують грошей вже 6-7 місяців. Про це повідомляє Телеграм-канал української міської ради Маріуполя.

"Вже неодноразово маріупольці скаржилися на призупинені "ремонти" від окупантів. Мігранти просто кидають незавершені будинки з "розкрити" дахами та без вікон. Уся причина в тому, що забудовники перестали їм платити гроші за роботу. Мігранти обурені, вони не отримують грошей вже 6-7 місяців. Кажуть, зверталися вже до московського керівництва, але у відповідь отримують суцільні обіцянки", - йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що окупанти завезли вже понад 30 тисяч мігрантів до міста - окупаційна влада розуміє, що це дешева, нелегальна робоча сила, яку можна у будь-який момент "кинути", адже вони жодних прав не мають.

"При цьому, російські підрядники наживаються на "ремонтах", які "закривають" недоробленими, а кошти кладуть собі в кармани за відкатними схемами. Маріуполь перетворили на місце корупції та безладу", - констатує українська Маріупольська міськрада.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті