В окупованому Антрацитівському районі пожежі знищили цілі вулиці, "влада" ввела "режим надзвичайної ситуації муніципального характеру"

На Луганщині окупаційна влада ввела режим надзвичайної ситуації в окупованому з 2014 року Антрацитівському районі після того, як пожежі знищили кілька вулиць. Про це повідомила так звана «адміністрація Антрацитівського муніципального округу» в Телеграм 2 вересня.

«У зв'язку з пожежами, що виникли на території селища міського типу Боково-Платове, внаслідок яких завдано шкоди життю та здоров'ю жителів, а також збитків майну жителів, адміністрація муніципального округу прийняла постанову «Про введення на території муніципального округу муніципальне утворення Антрацитівський муніципальний округ Луганської Народної Республіки режиму надзвичайної ситуації муніципального характеру», - пише окупаційна адміністрація.

Окупанти вирішили з 15:00 1 вересня  і до особливого розпорядження запровадити на території "муніципального округу" "режим надзвичайної ситуації муніципального характеру та встановити місцевий рівень реагування".

Зазначається, що «внаслідок надзвичайної ситуації, спричиненої пожежами» від вогню постраждали 4 вулиці в смт Бокове-Платове (41 адреса), 2 вулиці в смт Дубівський (14 адрес), а також 2 адреси в смт Єсаулівка. 

Для людей, які через пожежі втратили житло, у районі оголосили збір гуманітарної допомоги.

Інформація про постраждалих на окупаційних ресурсах відсутня.

Про жертви серед жителів інормація відсутня.

Раніше влада «ЛНР» визнала, що «кількість пожеж в екосистемі республіки продовжує зростати з кожним днем».

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті