В окупованих Новоіванівці Попаснянської громади та Сватовому знищено не менше 20 рашистів та БК – Генштаб

У селі Новоіванівка, яке відноситься до Попаснянської міської територіальної громади Луганської області, знищено більше десяти окупантів-кадирівців та склад боєприпасів, у Сватовому – так само. Про це повідомляється у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 26 жовтня.

"За уточненою інформацією, в результаті точкових ударів артилерії Сил оборони, в населеному пункті Новоіванівка Луганської області знищено склад боєприпасів та понад 10 так званих "кадирівців", – сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що в населеному пункті Сватове також знищено до 10 окупантів та близько 5 вантажних автомобілів з боєкомплектом.

Раніше з відео повідомлялось, що в Новоайдарі на Луганщині ЗСУ влучили у склад БК та розташування живої сили окупантів.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті