У окупованому Донецьку повідомляють про масштабні обстріли Куйбишевського району (ВІДЕО, ФОТО)

В окупованому Донецьку повідомляють про множинні обстріли Куйбишевського району міста, в результаті яких згорів приватний будинок. Про це повідомляє Олексій Кулемзін, який називає себе "головою адміністрації" міста, 11 листопада.

За його інформацією, кілька снарядів були випущені по району вчора ввечері, 10 листопада, а також обстріли зафіксовані вранці, вдень і ввечері сьогодні, 11 листопада.

Через обстріли загорівся приватний будинок.

"Відновився обстріл Куйбишевського району... було випущено 3 снаряди калібром 155 мм", - пише Кулемзін.

За його інформацією, близько 17.00 також продовжився обстріл Куйбишевського району міста.

"Під вогнем перебувають мирні громадяни селища Гірник", - повідомив Кулемзін, уточнивши, що не припиняється вогонь артилерії калібром 155 мм, звинувачуючи традиційно ЗСУ.

Зазначимо, що в умовах війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося, у Петровському районі окупованого Донецька ввечері, 9 листопада, був сильний обстріл.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті