В одній із колоній у Волгоградській області РФ спалахнув бунт. Одного співробітника вбито, є поранені

В одній із колоній у Волгоградській області РФ 23 серпня спалахнув бунт. Одного співробітника вбито, є поранені, - повідомляє російське агентство ТАСС.

«Співробітник ФСВП (Федеральної служби виконання покарань - ред.) убитий під час захоплення приміщення ув'язненими у виправній колонії у Волгоградській області. Є інші постраждалі співробітники ФСВП», - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що йдеться про колонію №19 у місті Суровикине. Захоплення приміщення сталося під час засідання дисциплінарної комісії.

Прокремлівські Телеграм-канали уточнюють, що в'язні, які збунтувалися, є «ісламськими радикалами», вони вимагають гелікоптер із пілотом, два мільйони доларів і повітряний коридор на південний схід, щоб покинути країну - тоді вони обіцяють відпустити заручників.

Також повідомляється, що «терористи» вимагають посадки гелікоптера просто на територію колонії, а два мільйони доларів мають бути вже на борту. Погрожують, що в разі переслідування вертольота вб'ють заручників. 

Як повідомлялося, московські чиновники проїхалися уральськими колоніями: запропонували кримінальникам стати москвичами й укласти контракти на «СВО».

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті