В «ЛНР» до 13 років колонії засудили жителя екс-Новопсковського району, звинувативши у «шпигунстві»

Жителя окупованого Айдара (до перейменування Новопсков) Луганської області 28-річного Віктора Солдатко «суд ЛНР» засудив до 13 років колонії суворого режиму «за шпигунство». Про це з посиланням на так звану «прокуратуру ЛНР» повідомили окупаційні ЗМІ 24 вересня.

«Верховний Суд ЛНР засудив громадянина України до 13 років за шпигунство», - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що в березні минулого року Солдатко через Телеграм нібито «зливав» українській розвідці інформацію про розташування ЗС РФ в екс-Новопсковському (увійшов до складу Старобільського) районі.

«Суд визнав його винним і відправив за ґрати на 13 років. Відбуватиме покарання він у колонії суворого режиму», - пишуть окупаційні ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що ФСБ затримала мешканку окупованого Станично-Луганського району, звинувативши у «співпраці з іноземними спецслужбами»: нібито «шпигувала» на користь України.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті